Lidt om CasaNordic

Mit navn er Kim Hovgaard – og jeg er den lykkelige stifter og ejer af CasaNordic. Jeg startede CasaNordic i 2013 med import af plankeborde fra Indonesien – I dag har jeg mit eget lille værksted, hvor jeg laver mine produkter.

Siden jeg forlod skolebænken i 1995 har jeg arbejdet i møbelbranchen. Først som indkøber, og sidenhen som produktudvikler hos større danske møbelbrands. Al den erfaring har jeg naturligvis taget med mig og brugt den i dannelsen af mit eget lille iværksætter eventyr.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale – Stilen skulle være rustik, rå og enkel…


Min filosofi


Jeg ligger vægt på at give alle mine kunder en god behandling – og kald mig bare gammeldags, men i min verden så er der ikke noget andet alternativ.

Jeg er nemlig taknemlig og ydmyg overfor alle de kunder som vælger at bestille deres møbler hos CasaNordic, og den gode behandling gælder naturligvis også hvis du skulle være så uheldig at støde ind i en reklamation.

De fleste af de møbler som du finder hos CasaNordic kan du ikke finde andre steder – de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige og fair :-)


Hvad er planen!


Jeg har ingen planer om at blive multi-millionær – men vil naturligvis gerne kunne leve af at drive forretning. Jeg har derfor heller ingen planer om at blive en landsdækkende kæde med mange butikker… Det er muligvis lidt kliche-agtigt, men jeg vil gerne have sjælen med i det jeg laver, og det er også vigtigt at jeg kan kombinere job med familieliv… Mit fokus er hele tiden af finde på nye og anderledes produkter, så jeg kan skille mig ud fra mængden.