Levering

Når du bestiller et bord skal du påregne ca. 4-5 ugers leveringstid. Ved bestilling får du oplyste den uge hvor du kan forvente bordet – vi går meget op i vores leveringstid, og der er MEGET sjældent forsinkelser.

Leveringspris

En levering koster kr. 500,- på Sjælland og kr. 800,- på Fyn/Jylland.

Et Plankebord eller sildebensborde er meget tungt – og ved levering kræver det 2 mand at bære bordet ind. Jeg hjælper gerne med at bære i den ene ende af bordet, men der skal være en stærk mand/kvinde hjemme til at tage fat i den anden ende… Så det nytter ikke i får bedstemor til at åbne op når jeg kommer, med mindre det er ”Bedstemor med slag i”…. Et plankebord på 95x240cm vejer nemlig omkring 120 kg så der kan nemt komme sved på panden. Jeg hjælper også med at montere benene og tager tom emballage med retur.

Skal der leveres over 2.sal niveau skal det være meget bred opgang – eller tilgængelig elevator.

Levering af Sildebensbord eller Plankebord København

Mit værksted ligger i Næstved på Sydsjælland, men en stor del af mine kunder kommer fra Københavnsområdet og Nordsjælland. 1 gang ugentligt pakker jeg bilen med massive plankeborde og suser afsted på ruten som jeg kalder – Plankebord København.

Jeg leverer i dagtimerne mellem kl. 9-17, og et par dage før den planlagte levering bliver du kontaktet med et 2-timers interval, så du ikke behøver at vente hjemme hele dagen.

Levering af Sildebensbord eller Plankebord Sjælland

Da vi i 2019 åbnede butik i hjertet at Næstved – tæt på byens torv. Fik vi flere ”lokale” kunder, og selvom de fleste er ivrige efter at få et bord med hjem samme dag, så er det de færreste som der har plads til et plankebord bag i bilen. Derfor har jeg naturligvis også en leveringsrute som hedder – Plankebord Sjælland. Vi levere på Sjælland 1 gang ugentligt og ca. en uge før levering bliver du kontaktet hvor vi sammen finder et 2-timers interval for din levering

Generel information

Efter bestilling sendes en ordrebekræftelse på mail – et par dage senere vil du igen modtage en mail med information om hvilken uge dit nye bord er færdigt

Vi leverer med vores egne fragtmænd, og bordet afregnes ved levering – vi tager imod kontant, mobilpay eller straksoverførsel til bank. Faktura udstedes til kunden straks efter betaling – Faktura kan sendes på mail eller SMS.