Plankebord ask i høj kvalitet til fair pris


I min kollektion af plankeborde i ask, har jeg 3 standard længder på lager 160cm, 200cm og 240cm. Plankebordene er lavet at 3 hele planker i møbeltørt træ. Når du køber plankebord ask, får du et bord i meget hårdt træ, faktisk er ask ca. 10% hårdere end egetræ og ask er også knapt så grov i strukturen som egetræ. Ask har ”lange” fine åretegninger og er knapt så grov i strukturen som egetræ. Vælger du et plankebord i ask får du derfor et meget hårdført plankebord som stort set er uopslideligt – og holder du løbende plankebordet vedlige med lidt sandpapir og olie, så vil du have et smukt plankebord så længe du selv ønsker det..

Et massivt plankebord kræver en smule løbende vedligeholdelse – ca. 2 gange årligt skal det have oliebehandling, dels for at beskytte bordet i mod pletter og snavs, men også får at tilføre træet en smule fugtighed så det ikke tørres ud. Tørrer træet ud, kan du risikere at det slår revner som kan være svære at reparere. Men træ er et levende materiale, og bliver påvirket at det miljø som det står i – Har man feks en brændeovn eller står bordet i direkte sollys, bør man give bordet hyppigere olie for at undgå revner.

Plankebord naturkant = plankeborde med sjæl og liv

Alle min plankeborde har den oprindelige naturkant, som er den kant hvorpå barken har siddet. Barken er taget af planken, men den oprindelige form er bibeholdt. Det betyder også at alle plankeborde er unikke, da hver naturkant har sine egne ”sving og form”. Plankebord naturkant er den mest solgt model vi har – men ønskes et mere stilrent look kan planken også renskæres til en lige kant eller en 20 graders skrå kant.

Plankebord efter mål kan bestilles – spørg efter pris.

Passer en af de 3 lagerførte størrelser ikke, kan jeg også lave plankeborde efter mål – der er ca. 5-6 ugers leveringstid på specielle størrelser og plankebord pris kan oplyses ca. 3-4 dage efter du har henvendt dig med din forespørgsel. Plankebordene kan laves i en max længde på 280cm

Jeg har også mulighed for at få planker hjem i egetræ - prisen er ca. 30% højere end planker i ask.