Sildebensbord i egetræ i massive stave til fair pris

Jeg laver selv sildebensborde i egetræ helt fra bunden på mit lille værksted i Næstved. Værkstedet ligger i forbindelse med butikken, så du har mulighed for at få et lille smugkig ind i værkstedet når du besøger butikken. Jeg laver bordene en smule anderledes and andre sildebensborde på markedet – i stedet for en kantliste på bordet, så laver jeg en 20 grader skrå kant på bordet. Stavene limes på en birketræsfiner plade og pladen understøttes af trælister for at få en stabil og holdbar bordplade. Det kræver lidt tålmodighed at lave et sildebensbord, bla. skal der spartles og slibes en del – men efter ca. 7-8 timer er der et fint sildebensbord egetræ klar til oliering.

Læs evt. også om plankeborde

Sildebensbord egetræ, massive stave i flot kvalitet.

Jeg laver mine sildebensborde i massive egetræs stave i en flot sortering med få knaster – da stavene er massive kan bordet holde i rigtig mange år, hvis det løbende vedligeholdelse – ca. 2 gange årligt skal det have oliebehandling, dels for at beskytte bordet i mod pletter og snavs, men også får at tilføre træet en smule fugtighed så det ikke tørres ud. Sildebensbord massiv egetræ er indenfor de sidste par året blevet et hit i spisestuen, og man får også et super flot bord med en masse flot spil i træet, da der er rigtigt mange stave med hver deres struktur.

På bestilling kan jeg også lave sildebensborde ask massive stave – prisniveauet er ca. det samme som i sildebensbord i egetræ.